Start › Trends › Gadgets › Advertorial

Exklusivt: Denna drönare för 888 SEK är den mest otroliga uppfinningen under 2018

Sammanfattning: Den här fantastiska nya drönaren tar världen med storm. Den låter dig ta fantastiska bilder och videoklipp från ovan, så du kan imponera på dina vänner på din nästa semester. Du kan ta med dig den var som helst tack vare dess kompakta storlek. Den är så lätt att använda att du kan få den redo att flyga på under 30 sekunder. Den bästa delen? DroneX Pro fokuserar på produktutveckling istället för marknadsföring. Detta innebär att de kan erbjuda en drönare i världsklass-kvalitet till ett otroligt lågt pris.

"Anledningen till att varumärkesdrönarna är så dyra är inte på grund av deras teknik. Det är på grund av deras varumärke." -Engineer för DroneX Pro

Under de senaste 12 månaderna har vi testat de flesta drönarmodellerna på marknaden. Vanligtvis är modeller under 1000 SEK mycket svåra att kontrollera även i lätt vind. Deras kamera har också svårt att leverera högkvalitativa foton och videoklipp.

Men under de senaste månaderna har en billig drönarmodell som heter DroneX Pro fått mycket ros bland experterna. Är den här billiga drönaren verkligen lika bra som experterna säger? Vi beställde en att testa på en gång. Vårt intryck? Vi är helt till oss.

Varför är den här drönaren av extremt hög kvalitet så billig?

DroneX Pro designades av två ingenjörer och drönarälskare. De drönare som de redan hade var svåra att manövrera och tog bilder och videoklipp av låg kvalitet.

De bestämde sig för att lägga några veckor och letade efter bättre alternativ. Efter mycket forskning och telefonsamtal kom de till en chockerande slutsats. Högkvalitativ teknik i de dyraste varumärkesdrönarna kommer oftast från SELBEN leverantörsföretag och var ganska billigt.

Med andra ord? De fick reda på att dyra varumärkesdrönare inte är dyra på grund av sin teknik. Det är på grund av deras varumärke.

Med denna nya kunskap bestämde de sig för att skapa en egen drönare. Den här drönaren skulle vara mycket bättre än dyra drönare och säljs till en bråkdel av priset. De skapade DroneX Pro.

Kolla in följande video för att titta på DroneX Pro i bruk:

Vad gör DroneX Pro så speciell?

Denna drönare får nybörjare att se ut som professionella. Den levereras med en professionell kontroll och gör flygningen enkel även för nybörjare. Även människor som aldrig har flugit en drönare tidigare kan få den att fungera på nolltid.

Automatisk flygassistans
Intelligenta flyglägen gör det möjligt för drönaren att landa säkert, spåra människor eller föremål, behålla flyghöjden, upptäcka hinder, göra 3D-spinn eller andra snygga spinn och vändningar.

3-Axis Gimbal Stabilizer
Den högkvalitativa dolda 3-axiga gimbalen kan stabilisera kameran även vid hög hastighet för skarpa bilder och skakfri video. Även med vind är videon knivskarp i realtidsöverföring från din miljö - som en HD-live-stream.

Bilder från fantastiska höjder
Bildkvaliteten är särskilt viktig för en trevlig drönarupplevelse. Vidvinkellinsen ger 100Mbps ultra-HD-bilder för underbara och kristallklara bilder. Ta bilder och videoklipp från fantastiska höjder!

Fäll ihop den och ta med dig den
När den är hopfälld är drönaren knappt större än en näve. Den passar i varje midjeväska och i varje ryggsäck! Du behöver inget filmteam när du flyger DroneX Pro. Säg helt enkelt till drönaren vad den ska göra och den kommer att ta hand om resten. Imponera på vänner, arbetskollegor och familj med spännande bilder av ditt liv.

Varför är den här drönaren så populär?

Denna drönare kostar bara en bråkdel av priset av professionella varumärkesdrönare. Den kommer i en elegant och kompakt design och kan tas var som helst. Den är också tyst i luften och har en förbättrad flygtid.

Denna drönare får nybörjare att se ut som professionella. Att flyga känns väldigt naturlig. Även en pilot som flyger drönare för första gången kan lära sig att använda den på några minuter. Det är otroligt hur lätt det är att flyga drönaren tack vare den medföljande kontrollenheten.

Vår slutsats - Köp den medan den är så billigt

Den låga kostnaden och den höga kvaliteten på DroneX Pro är mycket tilltalande. Produkten har sålts i stora volymer. Med semestertider precis runt hörnet ökar efterfrågan snabbt. Leveranser är begränsade. Vi rekommenderar att du beställer DroneX Pro medan den fortfarande finns tillgänglig.

Det är nu möjligt att ta fantastiska bilder och videor av din nästa stora händelse tack vare denna drönare. Imponera andra med spännande bilder från ditt liv. Den här drönaren är så kul och får alla att se coola ut!

Kolla tillgängligheten nu >>

Kontrollera tillgänglighet >>>