Start › Trends › Gadgets › Advertorial

Exclusiv: Această dronă cu 404 lei este cea mai incredibilă invenție a anului 2018

Rezumat: Această dronă nouă extraordinară cucerește lumea. Vă permite să capturați fotografii și videoclipuri uimitoare de sus, în următoarea vacanță, astfel încât să vă impresionați prietenii. Puteți să o luați oriunde cu dvs., datorită dimensiunii compacte. Este atât de ușor de folosit, încât e pregătită pentru utilizare în mai puțin de 30 de secunde. Cel mai bun lucru? DroneX Pro se concentrează pe dezvoltarea produselor, în loc de branding. Acest lucru înseamnă că vă oferă o dronă de calitate mondială, la un preț incredibil de mic.

„Dronele produse de branduri recunoscute sunt atât de scumpe nu din cauza tehnologiei. Ci din cauza numelui brandului.” - Inginer DroneX Pro

În ultimele 12 luni, am testat majoritatea modelelor de drone de pe piață. Modelele obișnuite care costă sub 500 lei sunt foarte dificil de controlat, chiar și când vântul este slab. De asemenea, camera nu reușește să captureze fotografii și videoclipuri de calitate înaltă.

Cu toate acestea, în ultimele câteva luni, un model de dronă numit DroneX Pro a primit foarte multe laude din partea experților. Este această dronă ieftină chiar atât de bună cum susțin experții? Am comandat una pentru a o testa imediat. Impresiile noastre? Suntem încântați.

De ce este această dronă de calitate extrem de înaltă atât de ieftină?

DroneX Pro a fost concepută de doi ingineri pasionați de drone. Dronele pe care le aveau aceștia deja erau greu de manevrat și capturau fotografii și videoclipuri de calitate proastă.

Așa că au decis să petreacă mai multe săptămâni căutând alternative mai bune. După multe cercetări și telefoane, au ajuns la o concluzie șocantă. Tehnologia de calitate înaltă din cele mai scumpe drone ale brandurilor cunoscute vine în cea mai mare parte de la companiile de furnizare SELBEN și este destul de ieftină, spre surprinderea lor.

Cu alte cuvinte? Ei au descoperit că dronele scumpe ale brandurilor mari nu sunt scumpe din cauza tehnologiei lor. Ci din cauza numelui brandului.

Înarmați cu aceste informații noi, au decis să creeze o dronă proprie. Această dronă avea să fie mult mai bună decât dronele scumpe ale brandurilor recunoscute și vândută la o fracțiune din prețul lor. Ei au creat DroneX Pro.

Urmărește videoclipul de mai jos pentru a vedea DroneX Pro în acțiune:

De ce este DroneX Pro atât de specială?

Această dronă îi ajută pe începători să pară profesioniști. Este dotată cu un controller profesional, care face zborul foarte ușor chiar și pentru începători. Chiar și persoanele care nu au mai pilotat niciodată o dronă pot să o controleze imediat.

Asistență automată pentru zbor
Modurile inteligente de zbor îi permit dronei să aterizeze în siguranță, să se învârtă 3D și să realizeze alte întoarceri deosebite.

Stabilizator cardanic cu 3 axe
Cardanul ascuns cu trei axe, de calitate înaltă, poate stabiliza camera chiar și la viteze mari, pentru imagini clare și videoclipuri fără întreruperi. Chiar și fără vânt, videoclipurile sunt extrem de clare în transmisiuni în timp real din mediu - ca o difuzare HD în timp real.

Imagini de la înălțimi uimitoare
Calitatea imaginilor este crucială pentru o experiență plăcută cu drona. Lentilele cu unghi larg transmit imagini 100Mbps ultra-HD pentru a vă bucura de o experiență minunată, clară precum cristalul. Capturați fotografii și videoclipuri de la înălțimi care vă taie respirația!

Pliați-o și luați-o cu dvs
Atunci când este pliată, drona nu e cu mult mai mare decât un pumn. Încape în orice geantă sau rucsac! Nu aveți nevoie de o echipă de filmare atunci când pilotați DroneX Pro. Trebuie doar să-i transmiteți dronei ce să urmărească și ea va avea grijă de restul. Impresionați-vă prietenii, colegii de muncă și familia cu capturi uimitoare din viața dvs.

De ce este atât de populară această dronă?

Această dronă costă doar o fracțiune din prețul dronelor profesionale ale brandurilor mari. Are un design aerodinamic și compact și o puteți lua oriunde cu dvs. De asemenea, este silențioasă în aer și are o durată îmbunătățită de zbor.

Această dronă îi ajută pe începători să pară profesioniști. Zborul pare foarte natural. Chiar și o persoană care pilotează pentru prima dată drona poate învăța în doar câteva minute să o utilizeze. Este incredibil cât de ușor este de pilotat, datorită controllerului inclus.

Concluzia noastră - Cumpărați-o cât timp mai este atât de ieftină

Costul scăzut și calitatea înaltă a DroneX Pro sunt foarte atrăgătoare. Produsul se vinde foarte rapid. Având în vedere că sărbătorile se apropie, cererea crește foarte repede. Stocurile sunt limitate. Vă recomandăm să comandați DroneX Pro cât timp mai este disponibilă.

Acum puteți captura fotografii și videoclipuri care vă taie respirația la următorul dvs. eveniment important, datorită acestei drone. Impresionați-i pe ceilalți cu poze încântătoare din viața dvs. Drona este foarte distractivă și îi face pe utilizatori să pară foarte cool!

Verificați disponibilitatea acum >>

Verifică disponibilitatea >>>