Start › Trends › Gadgets › Advertorial

Eksklusivt: Denne dronen til 806 kr er den mest fantastiske oppfinnelsen i 2018

Oppsummering: Denne fantastiske nye dronen tar verden med storm. Den lar deg ta vakre bilder og videoer ovenfra, slik at du kan imponere vennene dine neste gang du skal på ferie. Du kan ta den med deg hvor som helst, takket være den kompakte størrelsen. Den er så enkel i bruk at den er klar til å fly på under 30 sekunder. Det beste av alt? DroneX Pro fokuserer på produktutvikling, fremfor merkevarebygging. Det betyr at de kan tilby en kvalitetsdrone i verdensklasse til en utrolig lav pris.

“Årsaken til at merkevaredroner er så dyre, er ikke på grunn av teknologien. Det er på grunn av merkenavnet.” - Ingeniør for DroneX Pro

I løpet av de siste 12 månedene, har vi testet de fleste av dronemodellene på markedet. Vanligvis er modeller til under 1000 kr svært vanskelig å kontrollere, selv ved lite vind. Kameraet sliter også med å levere bilder og videoer av høy kvalitet.

I løpet av de siste par månedene derimot, har en billig dronemodell som heter DroneX Pro fått mye skryt, selv blant eksperter. Er den billige dronen virkelig så god som det ekspertene sier? Vi bestilte en for å teste med en gang. Vårt inntrykk? Vi er begeistret.

Hvor er denne dronen, av ekstremt høy kvalitet, så billig?

DroneX Pro ble utviklet av to ingeniører og drone-elskere. Dronene de allerede eide, var vanskelige å manøvrere og tok bilder og videoer med dårligere kvalitet.

De bestemte seg for å bruke noen uker på å se etter bedre alternativer. Etter mange undersøkelser og telefonsamtaler, kom de frem til en sjokkerende konklusjon. Den høye teknologien for de fleste dyre merkevaredroner kom for det meste fra leverandørselskapene SELBEN, og til deres forbløffelse, så var den ganske rimelig.

Med andre ord? De oppdaget at dyre merkevaredroner ikke var dyre på grunn av teknologien. Det er på grunn av merkenavnet.

Bevæpnet med ny kunnskap, bestemte de seg for å lage sin egen drone. Dronen er mye bedre enn kostbare merkevaredroner, og selges til en brøkdel av prisen. De laget DroneX Pro.

Se nærmere på følgende video for å se DroneX Pro i aksjon:

Hva gjør DroneX Pro så spesiell?

Dronen får nybegynnere til å se ut som profesjonelle. Den leveres med en profesjonell kontroll som gjør det enkelt å fly, selv for nybegynnere. Til og med mennesker som aldri har flydd en drone før kan få den i gang på null komma niks.

Automatisk flyhjelp
Intelligent flymodus gjør at dronen kan lande trygt, spore mennesker og objekter, opprettholde flyhøyde, oppdage hindringer, utføre 3D-spinn eller andre kule spinn og saltoer.

3-Akse Gimbal bildestabilisator
En skjult 3-Akse Gimbal er i stand til å stabilisere kameraet, selv ved høy hastighet, for skarpe bilder og dirrefri video. Videoene knivskarpe selv når det blåser, med sanntidsoverføring fra omgivelsene dine - akkurat som direkteavspilling i 3D.

Bilder fra utrolige høyder
Bildekvaliteten er spesielt viktig for en hyggelig droneopplevelse. Vidvinkellinsen gir 100Mbps ultra-HD-bilder for fantastiske og krystallklare bilder. Ta bilder og videoer fra imponerende høyder!

Fold sammen og ta den med deg
Når den er foldet sammen, er dronen knapt større enn en knyttneve. Den passer i enhver belteveske og i hver eneste ryggsekk. Du trenger ikke et filmteam for å fly DroneX Pro. Simpelthen fortell dronen hva den skal følge etter, og den tar seg av resten. Imponer venner, arbeidskolleger og familie med spennende bilder fra livet ditt.

Hvorfor er denne dronen så populær?

Dronen koster bare en brøkdel av prisen av profesjonelle merkevaredroner. Den leveres med et elegant og kompakt design, og kan tas med overalt. Den er også stille i luften, og har en forbedret flytid.

Dronen får nybegynnere til å se ut som profesjonelle. Flyvingen føles veldig naturlig ut. Selv en som flyr drone for første gang, kan lære seg å bruke den i løpet av noen minutter. Det er utrolig hvor lett det er å fly dronen, takket være fjernkontrollen som følger med.

Vår konklusjon - kjøp mens den fremdeles er så billig

Den lave kostnaden og høye kvaliteten til DroneX Pro er svært tiltalende. Et stort antall produkter har allerede vært solgt. Ettersom jul rett rundt hjørnet, øker etterspørselen i raskt tempo. Antallet er begrenset. Vi anbefaler å bestille DroneX Pro mens den fremdeles er tilgjengelig.

Det er nå mulig å ta imponerende bilder og videoer av din neste store begivenhet, takket være dronen. Imponer andre med spennende bilder fra livet ditt. Dronen er veldig morsom, og får alle til å se kul ut!

Sjekk tilgjengelighet nå >>

Sjekk tilgjengelighet >>>