Start › Trends › Gadgets › Advertorial

Exclusief: Deze drone voor €99 is de meest geweldige uitvinding van 2018

Overzicht: Deze briljante nieuwe drone is razendsnel de wereld aan het veroveren. Het zorgt ervoor dat u prachtige foto's en video's van bovenaf kunt maken op uw volgende vakantie, waarmee u zeker indruk maakt op uw vrienden. Dankzij het compacte formaat kunt u het overal mee naartoe nemen. Het is zo gebruiksvriendelijk dat het binnen 30 seconden klaar is om te gebruiken. Het beste nieuws? DroneX Pro richt zich op productontwikkeling in plaats van merkontwikkeling. Dat betekent dat ze in staat zijn om een kwalitatief hoogwaardige drone van wereldklasse te bieden voor een ongelooflijk lage prijs.

"De reden dat drones van bekende merken zo duur zijn, is niet vanwege hun technologie. Het is vanwege hun merknaam." -Technicien van DroneX Pro

In de afgelopen 12 maanden hebben we de meeste modellen drones die er op de markt zijn, getest. Meestal zijn modellen onder de €100 zeer moeilijk te controleren, zelfs bij het minste zuchtje wind. Ook kan de camera nauwelijks foto's en video's van hoge kwaliteit leveren.

In de afgelopen paar maanden is een goedkoop model drone, de DroneX Pro, echter veel geprezen door experts. Is deze goedkope drone echt zo goed als de experts zeggen? We hebben er meteen een besteld om te testen. Onze indruk? We zijn razend enthousiast.

Waarom is deze extreem kwalitatief hoogwaardige drone zo goedkoop?

De DroneX Pro is ontworpen door twee drone-liefhebbende ingenieurs. De drones die ze al hadden waren moeilijk te manoeuvreren en maakten foto's en video's van lage kwaliteit.

Ze besloten een paar weken te besteden aan het zoeken naar een beter alternatief. Na veel onderzoek en telefoontjes kwamen ze tot een schokkende conclusie. De kwalitatief hoogwaardige technologie in de duurste merkdrones komen meestal van dezelfde toeleveringsbedrijven, en die was tot hun verbazing vrij goedkoop.

Met andere woorden? Zij ontdekten dat de dure merkdrones niet duur waren vanwege hun technologie. Het is vanwege hun merknaam.

Gewapend met deze nieuwe kennis, besloten ze om een eigen drone te maken. Deze drone zou veel beter zijn dan de dure merkdrones en zouden ze voor een fractie van de prijs verkopen. Zo werd de DroneX Pro ontwikkeld.

Bekijk deze video om de DroneX Pro in actie te zien:

Wat maakt de DroneX Pro zo bijzonder?

Met deze drone kunnen zelfs beginners op professionals lijken. Het wordt geleverd met een professionele afstandsbediening en zorgt ervoor dat het zelfs voor beginners makkelijk te vliegen is. Zelfs mensen die nog nooit eerder met een drone hebben gevlogen, kunnen het in minder dan geen tijd voor elkaar krijgen.

Automatische vliegassistentie
Intelligente vliegmodi zorgen ervoor dat de drone veilig landt, dat mensen of objecten worden gevolgd, dat de vlieghoogte gehandhaafd blijft, dat obstakels worden gedetecteerd en dat er 3D-loopings of andere superleuke loops kunnen worden gemaakt.

3-assige Gimbalstabilisator
De kwalitatief hoogwaardige verborgen 3-assige Gimbalstabilisator kan de camera zelfs bij hoge snelheid stabiliseren om scherpe beelden en video's zonder trillingen te maken. Zelfs als er wind staat, zijn de video's bij een live uitzending vanuit uw omgeving vlijmscherp - zoals een livestream in HD.

Foto's vanaf verbazingwekkende hoogtes
Voor een aangename drone-ervaring is vooral de beeldkwaliteit van cruciaal belang. De groothoeklens zorgt voor 100Mbps ultra-HD-beelden, voor prachtige en kristalheldere foto's. Neem foto's en video's van adembenemende hoogtes!

Inklappen en meenemen
Als u hem inklapt, is hij nauwelijks groter dan een vuist. Hij past in elke schoudertas of rugzak! U heeft geen filmploeg nodig als u de DroneX Pro kunt vliegen. Vertel de drone gewoon wat hij moet doen en hij zorgt voor de rest. Maak indruk op vrienden, collega's en familie met spannende opnames van wat u bezighoudt.

Waarom is deze drone zo populair?

Deze drone kost slechts een fractie van de prijs van professionele merkdrones. Het heeft een slank en compact ontwerp en kan overal mee naartoe worden genomen. Hij is in de lucht muisstil en heeft een verbeterde vliegtijd.

Met deze drone lijken zelfs beginners op professionals. Vliegen voelt heel natuurlijk aan. Zelfs iemand die voor de eerste keer met een drone vliegt, kan in een kwestie van minuten leren om het te gebruiken. Dankzij zijn meegeleverde afstandsbediening is het ongelooflijk gemakkelijk om de drone te vliegen.

Onze conclusie - koop het nu de prijs zo laag is

De DroneX Pro is nu zeer aantrekkelijk door de lage prijs in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit. Het product wordt al in grote aantallen verkocht. Met het vakantieseizoen voor de boeg, neemt de vraag in hoog tempo toe. De aantallen zijn beperkt. Het is raadzaam de DroneX Pro te bestellen nu hij nog steeds beschikbaar is.

Dankzij deze drone is het mogelijk om adembenemende foto's en video's te maken van de volgende grote gebeurtenis in uw leven. Maak indruk op anderen met spannende foto's van wat u bezighoudt. Deze drone is zo leuk en zorgt ervoor dat u er interessant uitziet!

Beschikbaarheid controleren >>

Beschikbaarheid controleren >>>