Start › Trends › Gadgets › Advertorial

Αποκλειστικό: Αυτό το Drone των 99 ευρώ Είναι η Πιο Απίστευτη Εφεύρεση του 2018

Περίληψη: Αυτό το λαμπρό νέο drone σας παίρνει από τα συνηθισμένα. Σας επιτρέπει να βγάλετε εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο από ψηλά, στις επόμενες διακοπές σας, ώστε να μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε, χάρη στο μικρό μέγεθος του. Είναι τόσο εύκολο στη χρήση, ώστε να μπορείτε να το έχετε έτοιμο σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Το καλύτερο κομμάτι; Η DroneX Pro επικεντρώνεται στην ανάπτυξη προϊόντων αντί για φίρμες. Αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να προσφέρει ένα ποιοτικό drone παγκόσμιας κλάσης σε απίστευτα χαμηλή τιμή.

«Ο λόγος που τα γνωστά drones είναι τόσο ακριβά, δεν είναι εξαιτίας της υψηλής τεχνολογίας τους. Είναι λόγω της μάρκας τους.» - Μηχανικός της DroneX Pro

Τους τελευταίους 12 μήνες δοκιμάσαμε τα περισσότερα από τα μοντέλα των drone της αγοράς. Τυπικά τα μοντέλα αξίας μικρότερης των 100 ευρώ είναι πολύ δύσκολα στον έλεγχο τους ακόμα και σε ελαφρύ αεράκι. Ενώ για την κάμερα τους αποτελεί δύσκολο εγχείρημα να προσφέρουν φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, ένα φθηνό μοντέλο drone που ονομάζεται DroneX Pro έχει λάβει πολλούς επαίνους από τους εμπειρογνώμονες. Είναι αυτό το φθηνό drone πραγματικά τόσο καλό όσο λένε οι ειδικοί; Το παραγγείλαμε για να το δοκιμάσουμε. Η εντύπωση μας; Είμαστε ενθουσιασμένοι.

Γιατί αυτό το drone εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, είναι τόσο φθηνό;

Το DroneX Pro σχεδιάστηκε από δυο μηχανικούς και εραστές των drones. Τα drones τα οποία ήδη είχαν, ήταν δύσκολα στο χειρισμό και έπαιρναν χαμηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο.

Αποφάσισαν να περάσουν μερικές εβδομάδες ψάχνοντας καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Μετά από πολλές έρευνες και τηλεφωνήματα, κατέληξαν σε συγκλονιστικό συμπέρασμα. Η τεχνολογία υψηλής ποιότητας στα πιο ακριβά drones μάρκας προέρχεται κυρίως από τις ΙΔΙΕΣ εταιρείες προμηθευτών της SELBEN και ήταν αρκετά φθηνή προς έκπληξή τους.

Με άλλα λόγια; Ανακάλυψαν ότι αυτά τα drones δεν είναι ακριβά λόγω της τεχνολογία τους. Είναι λόγω της μάρκας τους.

Οπλισμένοι με αυτή τη νέα γνώση, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους drone. Αυτό το drone θα ήταν πολύ καλύτερο από τα ακριβά drones μάρκας και θα το πωλούσαν σε χαμηλότερη τιμή. Δημιούργησαν το DroneX Pro.

Δες το παρακάτω βίντεο για να παρακολουθήσεις το DroneX Pro σε δράση:

Τι είναι αυτό που κάνει το DroneX Pro τόσο ιδιαίτερο;

Αυτό το drone κάνει τους αρχάριους να μοιάζουν με επαγγελματίες. Έρχεται με ένα επαγγελματικό χειριστήριο και κάνει την πτήση εύκολη ακόμα και για τους αρχάριους. Ακόμα και άτομα που δεν έχουν πετάξει ποτέ πριν drone μπορούν να το χειριστούν πανεύκολα.

Αυτόματη Βοήθεια Πτήσης
Οι ευφυείς λειτουργίες πτήσης επιτρέπουν στο drone να προσγειωθεί με ασφάλεια, να κάνει 3D περιστροφές και να κάνει άλλες όμορφες περιστροφές.

Σταθεροποιητής Βάσης 3 Αξόνων
Ο υψηλής ποιότητας κρυμμένος 3-άξονων σταθεροποιητής είναι σε θέση να σταθεροποιήσει την κάμερα ακόμα και σε υψηλή ταχύτητα για ευκρινείς εικόνες και βίντεο χωρίς τρεμοπαίξιμο. Ακόμη και με άνεμο, τα βίντεο καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο μετάδοσης από το περιβάλλον σας - όπως μια ζωντανή ροή HD

Φωτογραφίες από εκπληκτικά ύψη
Η ποιότητα της εικόνας είναι ιδιαίτερα σημαντική για μια ευχάριστη εμπειρία. Ο ευρυγώνιος φακός παρέχει εικόνες Ultra-HD 100 Mbps για υπέροχες και κρυστάλλινες εικόνες. Βγάλτε φωτογραφίες και βίντεο από εκπληκτικά ύψη!

Διπλώστε και πάρτε το μαζί σας
Όταν αναδιπλωθεί, ο δακτύλιος είναι μόλις μεγαλύτερος από μια γροθιά. Χωράει σε κάθε τσάντα και σε κάθε σακίδιο! Δεν χρειάζεστε ένα πλήρωμα κινηματογράφου κατά την πτήση με το DroneX Pro. Απλά πείτε στο drone τι πρέπει να ακολουθήσει και θα φροντίσει τα υπόλοιπα. Εντυπωσιάστε τους φίλους, τους συναδέλφους και την οικογένειά σας με συναρπαστικές λήψεις από τη ζωής σας.

Γιατί αυτό το drone είναι τόσο δημοφιλές;

Αυτό το drone κοστίζει μόνο ένα τμήμα της τιμής των επαγγελματικών drones. Έρχεται σε κομψή και συμπαγή σχεδίαση και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε. Είναι επίσης ήσυχο στον αέρα και έχει βελτιωμένο χρόνο πτήσης.

Αυτό το drone κάνει τους αρχάριους να μοιάζουν με επαγγελματίες. Η πτήση μοιάζει πολύ φυσική. Ακόμα και κάποιος που πετάει drone για πρώτη φορά, μαθαίνει να το χρησιμοποιεί σε ελάχιστα λεπτά. Είναι απίστευτο πόσο εύκολο είναι να πετάξετε το drone χάρη στο συμπεριλαμβανόμενο χειριστήριό του.

Το συμπέρασμά μας - Αγοράστε το καθώς είναι τόσο φθηνό

Το χαμηλό κόστος και η υψηλή ποιότητα του DroneX Pro είναι πολύ ελκυστική. Το προϊόν πωλείτε σε μεγάλες ποσότητες. Με την περίοδο των διακοπών να είναι δίπλα μας, η ζήτηση αυξάνεται με γρήγορο ρυθμό. Τα αναλώσιμα είναι περιορισμένα. Σας συνιστούμε να παραγγείλετε το DroneX Pro ενώ είναι ακόμα διαθέσιμο.

Τώρα είναι εφικτό να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο από το επόμενο μεγάλο γεγονός σας χάρη σε αυτό το drone. Εντυπωσιάστε τους άλλους με συναρπαστικές εικόνες από τη ζωή σας. Αυτό το drone είναι τόσο διασκεδαστικό και κάνει τους πάντες να φαίνονται φοβεροί!

Έλεγξε τη διαθεσιμότητα τώρα >>

Ελέγξτε διαθεσιμότητα >>>