Start › Trends › Gadgets › Advertorial

Yksinoikeus: Tämä vallankumouksellisen halpa ja futuristinen drooni on saapunut Suomeen

Yhteenveto: Tämä loistava uusi drone mullistaa maailman. Sen avulla voit ottaa upeita kuvia ja videoita ylhäältä, joilla voit yllättää ystäväsi seuraavalla lomalla. Voit ottaa sen mukaan mihin tahansa, sen kompaktin koon ansiosta. Se on niin helppokäyttöinen, että se voi olla valmiina alle 30 sekunnissa. Paras osa? DroneX Pro keskittyy tuotekehitykseen brändäyksen sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, että voidaan tarjota maailmanluokan laatuinen drone uskomattoman alhaiseen hintaan.

"Syy miksi brändi dronet ovat niin kalliita, ei ole kiinni niiden tekniikasta, vaan niiden brändin nimestä." - DroneX Pro Insinööri

Viimeisen 12 kuukauden aikana, olemme testanneet useimmat markkinoiden drone mallit. Tyypillisesti mallit, jotka maksavat alle 100 € on hyvin vaikea hallita myös kevyessä tuulessa. Kamerat myös vaivoin tuottavat laadukkaita valokuvia ja videoita.

Kuitenkin viime kuukausina, halpa dronemalli nimeltään DroneX Pro on saanut paljon kehuja asiantuntijoiden keskuudessa. Onko tämä edullinen drone todella niin hyvä kuin asiantuntijat sanovat? Tilasimme yhden testataksemme sitä heti. Meidän mielikuvamme? Olemme innoissamme.

Miksi tämä erittäin laadukas drone niin halpa?

DroneX Pro on suunnitellut kaksi insinööriä ja drone fania. Dronet, joita heillä jo oli, oli vaikea käsitellä ja ne ottivat huonolaatuisia kuvia ja videoita.

He päättivät viettää muutaman viikon etsien parempia vaihtoehtoja. Useiden tutkimusten ja puheluiden jälkeen, he tulivat järkyttävään johtopäätökseen, laadukkaat teknologiat kalleimmille tuotemerkeille tuotetaan pääosin SELBEN, alihankijoille ja ne olivat melko edullisia heidän hämmästyksekseen.

Toisin sanoen? He havaitsivat, että kalliit brändi dronet eivät ole kalliita niiden tekniikan takia, vaan ne ovat kalliita niiden tuotemerkin takia.

Tämän uuden tiedon valjastamina, he päättivät luoda oman dronen. Tämä drone olisi paljon parempi kuin kalliit brändi dronet ja murto-osa niiden hinnasta. He loivat DroneX Pro.

Tsekkaa seuraavat videot DroneX Pro toiminnassa:

Mikä tekee DroneX Pro:sta niin erityisen?

Tämä drone saa aloittelijat näyttämään ammattilaisilta. Sen mukana tulee ammattimainen ohjain ja se tekee lennättämisestä helppoa myös aloittelijoille. Jopa ihmiset, jotka eivät ole koskaan lentänyt dronea ennen saavat sen toimimaan hetkessä.

Automaattinen lentoapu
Älykäs lentotila mahdollistaa dronen laskeutumisen turvallisesti, tehdä 3D kierteitä ja muita hienoja voltteja.

3-Axis Gimbal Stabilizer
Laadukas piilotettu 3-akselinen nivelliitos, pystyy vakauttamaan kameran myös suurella nopeudella, takaa teräviä kuvia ja tärinättömiä videota. Tuulisissakin olosuhteissa, videot ovat veitsenteräviä reaaliaikaisella lähetyksellä’ ympäristöstä’ - kuten HD suora lähetys.

Kuvia hämmästyttävistä korkeuksista
Kuvanlaatu on erityisen tärkeää miellyttävään drone kokemukseen. Laajakulma-objektiivi tarjoaa 100 Mbps, hienoja ja kristallinkirkkaita ultra-HD kuvia. Ota valokuvia ja videoita henkeäsalpaavista korkeuksista!

Taita kokoon ja ota se mukaasi
Kokoon taitettuna, drone ei ole juuri nyrkkiä suurempi. Se sopii jokaiseen vyölaukkuun ja jokaiseen reppuun! Et tarvitse kuvausryhmää DroneX Pro lennättämiseen. Yksinkertaisesti vain kerrot dronelle mitä tulee toteuttaa ja se hoitaa loput. Tee vaikutus ystäviin, työkavereihin ja perheeseen, jännittävillä kuvilla elämästäsi.

Miksi tämä drone on niin suosittu?

Tämä drone maksaa vain murto-osan, ammattilaistuotemerkki dronen hinnasta. Siinä on tyylikäs ja kompakti muotoilu ja se voidaan ottaa mukaan mihin tahansa. Se on myös hiljainen ilmassa ja sillä on paranneltu lentoaika.

Tämä drone saa aloittelijat näyttämään ammattilaisilta. Lennättäminen tuntuu hyvin luonnolliselta. Jopa ensimmäistä kertaa dronea lennättävä voi oppia käyttämään sitä muutamassa minuutissa. On uskomatonta, miten helppoa sitä on lentää, sen mukana tulevan ohjaimen ansiosta.

Meidän Päätelmämme - Osta se, kun se on vielä niin halpa

DroneX Pro edullisuus ja korkealaatu on hyvin houkutteleva. Tuote on myynyt suuria määriä. Lomakausi on jo aivan nurkan takana, kysyntä kasvaa kovaa vauhtia. Tuotteita on rajoitetusti. Suosittelemme tilaamaan DroneX Pro, kun se on vielä saatavilla.

Nyt on mahdollista ottaa henkeäsalpaavia kuvia ja videoita sinun elämäsi seuraavassa suuressa tapahtumassa, kiitos tämän dronen. Tee muihin vaikutus jännittävillä kuvilla elämästäsi. Tämä drone on niin hauska ja saa kaikki näyttämään tyylikkäiltä!

Tarkista saatavuus nyt >>

Tarkista saatavuus >>>