Start › Trends › Gadgets › Advertorial

Eksklusiv: Dronen her er den mest utrolige opfindelse i 2018

Resumé: Den innovative nye drone har taget verden med storm. Det giver dig mulighed for at tage fantastiske billeder og videoer ovenfra, så du kan imponere dine venner eller de sociale medier. Du kan tage den med dig overalt takket være dens kompakte størrelse, og er så nemt at bruge, at du kan få den i luften på under 30 sekunder. Og bedst af alt? DroneX Pro har fokus på produktudvikling frem for branding. Det betyder kort sagt at de er i stand til at tilbyde en drone i verdensklasse, til en utrolig lav pris.

"Årsagen til at mærkevare-droner er så dyre, er ikke på grund af deres teknologi. Det er på grund af mærken." - Ingeniør bag DroneX Pro

I løbet af de sidste 12 måneder har vi testet de fleste drone modeller på markedet. Typisk er modeller under 1000 kr. meget vanskelige at styre selv i let vind. Deres kamera kæmper også ofte med at levere fotos og videoer i en ordenlig topkvalitet.

Men i de sidste par måneder er en billig dronemodel ved navn DroneX Pro blevet rost af flere eksperter. Men er denne billige drone virkelig så god som eksperterne påstår? Det satte vi os for at finde ud af. Vores umiddelbare indtryk? Overvældende positiv.

Hvorfor er denne kvalitetsdrone så billig?

DroneX Pro er designet af to ingeniører og drone-elskere. De droner, de allerede havde, var svære at manøvrere og tog dårlige billeder og videoer.

De besluttede sig for at bruge et par uger på udkig efter bedre alternativer. Efter en megen undersøgen og mange telefonopkald kom de til en chokerende konklusion. Teknologien i selv de dyreste mærkevare-droner kommer hovedsageligt fra SELBEN leverandørvirksomhederne og var ganske billigt, forbløffende nok.

Med andre ord? De fandt ud af, at dyre droner ikke er dyre på grund af deres teknologi, men snarere deres mærke.

Bevæbnet med denne nye viden besluttede de sig for at skabe deres egen drone. Denne drone ville være meget bedre end de dyre mærkevare-droner og skulle sælges til en brøkdel af prisen. De designede således DroneX Pro.

Tjek følgende video for at se DroneX Pro i aktion:

Hvad gør DroneX Pro så anderledes?

Denne drone gør selv begyndere til professionelle. Den leveres med en professionel controller og gør flyvning let, selv for helt nye drone-brugere. Selv mennesker, der aldrig har fløjet en drone før, lærer at styre den på ingen tid, sammenlignet med andre droner.

Automatisk flyvehjælp
Intelligente flyvefunktioner gør det muligt for dronen at lande sikkert, lave 3D-spins og andre seje flips og tricks.

3-akse Gimbal Stabilisator
Den revolutionerende skjulte 3-aksede gimbal er i stand til at stabilisere kameraet selv ved høj hastighed, og tage knivskarpe billeder og video. Selv med vind er videoerne skarpe, og kan sendes direkte til dine sociale medier fra dronen, mens den optager - som en HD live stream.

Billeder fra fantastiske højder
Billedkvalitet er specielt afgørende for en behagelig droneoplevelse. Vidvinkelobjektivet giver 100Mbps ultra-HD-billeder for fantastiske og krystalklare billeder. Tag billeder og videoer fra ufattelige højder!

Fold den sammen. Tag den med overalt.
I sammenfoldet tilstand fylder dronen næppe mere end en knytnæve. Den ned i stort set alle mavebælter, rejsetasker og rygsække! Glem alt om at slæbe hele kameraholdet med, når du flyver med DroneX Pro. Bare fortæl den hvad den skal - så klarer den resten. Imponer dine venner, kolleger og familie med spændende billeder af dit liv fra helt nye vinkler.

Hvorfor er denne drone så populær?

Dronen koster kun en brøkdel af prisen sammenlignet med professionelle mærkevare-droner. Den er skabt i et slankt og kompakt design og kan tages med overalt. Den er tilmed også stille i luften og har en forbedret flyvetid.

Denne drone gør selv begyndere til professionelle droneflyvere. Styringen føles naturlig og sikker. Selv en førstegangs-droneflyver kan lære at bruge den på få minutter. Det er utroligt, hvor let den er at styre, takket være den medfølgende controller.

Vores konklusion - Køb den, mens den stadig er billig

Den lave pris og høje kvalitet gør DroneX Pro meget oplagt for nybegyndere såvel som erfarne drone-brugere. Produktet har allerede været udsolgt af flere omgange. Med feriesæsonen lige rundt om hjørnet øges efterspørgslen hurtigt. Forsyninger er begrænsede. Vi anbefaler at bestille DroneX Pro, mens den stadig fås til den pris.

Få fantastiske billeder og videoer af din næste store begivenhed, ferie eller youtube-kanal, med DroneX Pro. Imponér med spændende billeder fra dit liv, på en sjov, nem og anderledes måde!

Se lagerstatus her >>

Tjek tilgængelighed >>>